img

Jämför 139 olika kredit/bankkort

img

Saknas kort? Tipsa oss!

Diners Club : Kreditkort/Betalkort

Genomsnittsbetyg för alla kort från Diners Club

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Betyg: 0 /5

0 Kreditkort/Betalkort från Diners Club

Kreditkort/Betalkort - Diners Club

Diners Club

Diners Club International ägs av Discover Financial Services: ett direkt bank- och betaltjänsteföretag med ett av de mest kända varumärkena inom USA: s finansiella tjänster. Det grundades år 1950 och är det första "multi-purpose" betalkort i världen. Det inledde en finansiell revolution, speciellt i hur konsumenter och företag betalar för varor och tjänster.

Födelsen av det första kreditkortet

Historien om Diners Club som det första multi-purpose betalkortet i världen började när en man vid namn Frank McNamara åt middag på en restaurang i New York. Han hade sina pengar i en annan kostym och kände sig generad över att inte kunna betala sin räkning. Han beslöt att aldrig skämmas igen och grundade Diners Club. Life magazine utnämnde en gång Frank McNamara till en av de 100 mest inflytelserika amerikaner under 1900-talet.

Går att använda i över 185 länder

För närvarande är Diners Club ett globalt erkänt varumärke som uppfyller behoven hos utvalda och välbeställda kunder och erbjuder tillgång till över 500 flygplatslounger över hela världen, och förser företag och småföretagare med ett komplett utbud av kostnadshanteringslösningar.

Kortet acceptans i mer än 185 länder och miljontals handelsfartygsplatser och ger tillgång till mer än 1 miljon kontanta accessplatser och uttagsautomater världen över.

Diners Club har 0 Kreditkort/Betalkort.

Följande korttyper finns att tillgå från Diners Club

0 Kreditkort/Betalkort från Diners Club