Vi blir företagspartner till Individuell Människohjälp!

I vårt mål att ge tillbaka till samhället har vi nu inlett ett samarbete med Individuell Människohjälp (http://manniskohjalp.se)!

Vi har valt att sponsra IM:s arbete med 5000 kr och därmed blivit en företagspartner!

badge_2015_big

Här kan du läsa om projekt som IM jobbar med: http://manniskohjalp.se/projekt

Läs mer om Sponsring från oss på korten.nu här: http://korten.nu/blogg/sponsringvalgorenhet/

//Korten

 

Bloggtävling – Vi betala av 5000 kr på ett CSN-lån!

Vill du betala av 5000 kr på ditt eller någon annans CSN-lån?

csn

Vi på korten.nu anordnar just nu en tävling där vi betalar av 5000 kr på ett studielån från CSN. Har du inget studielån kan du istället be oss betala av en kompis/syskons CSN-lån.

Så här gör du för att vara med i tävlingen:

  • Skriv ett blogginlägg om korten.nu där du säger minst 2 bra saker och 2 saker du tycker att vi bör förbättra med vår hemsida. Motivera även gärna varför vi ska betala av 5000 kr på ditt eller din kompis CSN-lån.
  • Lägg in en länk i ditt blogginlägg till:

http://korten.nu/

  • Klicka på länken 1 gång. På så vis ser vi i vårt statistiksystem att du deltar i vår tävling.
  • Lägg en kommentar på nedan där du anger din blogg samt hur vi kan komma i kontakt med dig (det räcker att fylla i ditt namn e-post).
  • Den 30 mars kontaktar vi bloggaren som vi anser ha den bästa motiveringen och bra tips på hur vi kan förbättra korten.nu och ber om uppgifter för hur vi ska betala av CSN-lånet.
  • Vi kommer ENDAST att betala in pengar till ett bankgironummer som tillhör CSN, läs mer på http://www.csn.se/aterbetala/hur-betalar-du/extra-inbetalning.

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på info@korten.nu eller lämna en kommentar nedan så ska vi svara så snabbt vi kan!

Vi uppskattar även gärna att du sprider detta till andra bloggar eller kompisar på Facebook!

Denna tävling är aktiv mellan den 22 februari – 30 mars 2015. Vinnaren kommer att meddelas via e-post och kommer även att annonseras här på bloggen.

OBSERVERA ATT EVENTUELL VINSTSKATT BETALAS AV VINNAREN

Välkommen till vår blogg!

Vi tänkte försöka vara mer aktiva med vad vi på korten.nu jobbar med och kommunicera ut detta via vår blogg! Just nu finns det mycket spännande i vår lista på nya funktioner och även nya kreditkort som kommer att läggas till på vår sida!

Hoppas kunna komma med mer konkret information under nästa vecka!

 

//Stefan